fbpx

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie în Bucureşti

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie în Bucureşti

Image
Image

Două fete au fost rănite într-un accident rutier petrecut în București. Fetele au fost lovite de o mașină de Poliție care se deplasa cu semnalele luminoase în funcțiune.

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti. Cele două copile au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze. Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Două fete lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti

Unul dintre martori a povestit, pentru Antena 3, cum s-a produs tragedia.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a explicat martorul.

Poliţia Capitalei a explicat, într-o informare de presă, că poliţistul aflat la volanul maşinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

 

Foto: Antena3.ro.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.