fbpx

Drifturi în parcarea unui mall din Bucureşti. Șoferul unui Ferrari, la un pas de a acroșa un spectator

Drifturi în parcarea unui mall din Bucureşti. Șoferul unui Ferrari, la un pas de a acroșa un spectator

Image
Image

Manevre periculoase, seara, în parcarea unui mall din nordul Capitalei. Șoferii au profitat de faptul că la acea oră poliția nu era în zonă și și-au testat bolizii. În imagini se vede cum fac drifturi în mijlocul unor curioși și puțin a lipsit ca unul dintre ei să fie lovit. Când au auzit sirenele mașinilor de poliție, toți au plecat de acolo.

Dornici de a se da în spectacol şi de a-și etala mașinile de lux, șoferii au făcut drifturi în parcarea unui mall din nordul Capitalei, relatează Digi24.

Drifturi în parcarea unui supermarket

Unii dintre ei, încântați de audienţă, au uitat că există şi riscul să pună în pericol viața celor din jur. În imagini vedem cum șoferul unui Ferrari este la un pas să acroșeze un bărbat care filma, mai notează Digi24.

La scurt timp după acest moment, alți trei tineri, dornici să-și exerseze talentul la volan au început să facă întoarceri cu frâna de mână trasă. Șoferii au fost la un pas să se ciocnească unii de ceilalți. „A sărit cauciuc, dar tu știi cum s-a oprit? Milimetric” - și-au împărtășit martorii impresiile la cald.

Trei persoane au sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Până să ajun poliția, toți șoferii au plecat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.