fbpx

"Esplanda Simona Halep" în București. Consiliul General discută azi proiectul

Image
Image

Consiliul General al Municipiului București va avea pe ordinea de zi a ședinței din 31 iulie un proiect privind atribuirea denumirii de Esplanada Simona Halep unui spațiu public din Capitală.

Esplanda Simona Halep ar urma să fie la intersecția dintre Piața George Enescu/Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada Benjamin Franklin, în Sectorul 1 al Capitalei, în vecinătatea Ateneului Român, informează Digi 24Inițiativa aparține primarului general, Gabriela Firea, după câștigarea de către Simona Halep a turneului de la Wimbledon.

Având în vedere că Simona Halep e prima jucătoare din România care a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, supun spre dezbatere și aprobare Consiliului General al Municipiului București Proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de Esplanada SIMONA HALEP spațiului public situat la intersecția dintre Piața George Enescu/Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada B. Franklin, sector 1, București”, se arată în proiectul inițiat de primarul general al Capitalei.

Simona Halep a câștigat în urmă cu două săptămâni turneul de tenis de la Wimbledon 2019, iar săptămâna trecută a prezentat pe Arena Națională o copie a acestuia, în uralele a circa 30.000 de români, mai aminteşte sursa citată.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.