fbpx

Fiul lui Ilie Dumitrescu și un militar, trimiși în judecată după ce au fost prinși în timp ce vindeau cocaină

Fiul lui Ilie Dumitrescu și un militar, trimiși în judecată după ce au fost prinși în timp ce vindeau cocaină

Image
Image

DIICOT  a anunțat, joi, trimiterea în judecată a doi inculpați acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

“Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei”, a precizat DIICOT.

Potrivit Antena 3, unul dintre cei doi inculpați ar fi fiul fostului fotbalist, Ilie Dumitrescu, iar la doilea este militar.  Ambii se află sub control judiciar.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.    

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.