fbpx

Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT după ce și-a schimbat declarația și a susținut că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Image
Image

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineață, după ce a făcut o solicitare în acest sens, în care a susținut că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra de 19 ani dispărută din aprilie 2019.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat joi pentru HotNews.ro că Gheorghe Dincă este audiat de procurori la această oră. Ea a precizat că audierea are loc după ce Dincă a trimis o solicitare DIICOT în care susține că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu, în condițiile în care inițial a declarat că le-a ucis atât pe Luiza, cât și pe Alexandra Măceșanu.

Marți, avocații lui Dincă și reprezentanții familiilor Luizei și Alexandrei au fost la DIICOT pentru a studia dosarul Caracal, înainte ca acesta să fie trimis în judecată.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, în 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%. legiștii au făcut o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Sursă foto Click.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.