fbpx

Greva STB s-a încheiat. Anunţ oficial al primarului Capitalei

Greva STB s-a încheiat. Anunţ oficial al primarului Capitalei

Image
Image

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunţat că greva STB s-a încheiat, în urma discuțiilor purtate luni seară cu angajații şi sindicaliștii din societatea de transport public a municipalităţii bucureştene.

"Greva de la STB s-a încheiat. Discuțiile de aseară cu angajații și sindicaliștii de la STB au avut succes, iar azi dimineață aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieșit pe traseu. Discuțiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătățească în limitele posibilului, în funcție de bugetele disponibile", a declarat primarul Nicuşor Dan, într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook.

"Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea crizei și regret că bucureștenii au fost privați timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafață”, a conchis Nicușor Dan.

Luni seară, primarul Capitalei declarase că a avut o întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor şi se arăta încrezător că situaţia se va îmbunătăţi. Greva STB a fost declanşată săptămâna trecută, când şoferii şi vatmanii au refuzat să iasă pe traseu. Treptat, mai ales după ce protestul a fost declarat ilegal de instanţă, unii dintre aceştia au început să reia activitatea. Au existat şi presiuni din partea conducerii, care a anunţat sancţiuni disciplinare şi la scurt timp a anunţat scoaterea la concurs a unor posturi.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.