fbpx

Hoverboard-ul unui băiat de 10 ani, din București, a explodat după ce a luat foc, chiar în camera copilului

Image
Image

Băiatul primise hoverboard-ul pe 14 aprilie, cadou de Paște, de la părinţi.

Placa electrică a fiului de 10 ani a explodat, după ce s-a încins în camera copilului. Hoverboard-ul era în priză în momentul în care s-a încins teribil şi a sărit în aer.

"Sâmbătă, fiul meu în vârstă de 10 ani a fost în parc cu hoverboard-ul timp de aproximativ o oră.  După ce a venit din parc, a fost depozitat în camera copilului, fără a mai fi cuplat la o sursă de alimentare.  Aseară, în jurul orei 23:30, soția mea a sesizat miros de încins în cameră. În momentul în care a pus mana pe hoverboard, a observat că este cald. A deschis geamul camerei pentru a aerisi și a scos hoverboard-ul în curte, sub streaşina casei. După ce a lăsat produsul jos, a apucat doar să deschidă ușa casei pentru a intra, moment în care produsul a explodat la propriu, cu flacără extinsă până la acoperiș.  După cum se poate observa în imaginile de mai sus a fost afumată și fațada casei", a povestit bărbatul, potrivit observator.tv.

Bărbatul spune că va merge la magazinul de la care a achiziţionat hoverboard-ul şi va face totul pentru a împiedica astfel de nenorociri, mai ales că cei care folosesc de obicei astfel de plăci electrice sunt copiii.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.