fbpx

Incident grav la METROU: Un călător a fost prins între uşile trenului, iar garnitura a plecat din staţie

Image
Image

Un călător a rămas cu piciorul prins între uşile trenului după ce a forţat intrarea după anunţul de închidere a uşilor. Acesta a refuzat primul ajutor şi a părăsit pe cont propriu incinta metroului, a anunţat directorul general al Metrorex, Marin Aldea, într-un comunicat remis miercuri, MEDIAFAX.

"Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în staţia de metrou 1 Mai, un călător a forţat intrarea în trenul care se deplasa în direcţia Străuleşti, după anunţul de închidere a uşilor. Piciorul acestuia a fost prins între uşile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron", potrivit comunicatului

Potrivit sursei citate, pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, iar echipa de conducere a trenului a acționat sistemul de frânare de urgenţă. De asemenea a u fost anunțate și echipele de salvare, dar persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului. Metrorex a mai anunţat că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancţionate în conformitate cu prevederile legale.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.