Incident grav la METROU: Un călător a fost prins între uşile trenului, iar garnitura a plecat din staţie

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un călător a rămas cu piciorul prins între uşile trenului după ce a forţat intrarea după anunţul de închidere a uşilor. Acesta a refuzat primul ajutor şi a părăsit pe cont propriu incinta metroului, a anunţat directorul general al Metrorex, Marin Aldea, într-un comunicat remis miercuri, MEDIAFAX.

"Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în staţia de metrou 1 Mai, un călător a forţat intrarea în trenul care se deplasa în direcţia Străuleşti, după anunţul de închidere a uşilor. Piciorul acestuia a fost prins între uşile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron", potrivit comunicatului

Potrivit sursei citate, pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, iar echipa de conducere a trenului a acționat sistemul de frânare de urgenţă. De asemenea a u fost anunțate și echipele de salvare, dar persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului. Metrorex a mai anunţat că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancţionate în conformitate cu prevederile legale.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image