Mai multe mașini afectate de scurgeri de apă, în parcarea Aeroportului Otopeni. Incidentul, rezultatul unor lucrări neconforme

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mai multe mașini aflate, sâmbătă, în parcarea Sosiri a Aeroportului Otopeni au fost afectate de scurgeri de apă, în urma unor lucrări neconforme derulate la un nivel superior al clădirii.

"Azi, sâmbătă, 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la Aeroportul Henri Coandă. Acestea au avut ca rezultat antrenarea unei cantităţi semnificative de apă către nivelul inferior, aceasta scurgându-se pe autovehiculele parcate acolo. CNAB precizează că întreaga activitate din zona de şantier cade în responsabilitatea prestatorului lucrărilor de reparaţii", se arată într-un comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Reprezentanții CNAB au făcut un apel la proprietarii autoturismelor afectate să anunţe imediat personalul parcării pentru constatarea daunelor şi luarea măsurilor ce se impun. Aceștia au promis că, în urma incidentului, vor fi acordate despăgubiri.

Totodată, CNAB va aplica sancţiunile care se impun celor ce se fac vinovaţi pentru această situaţie, se arată în același document.

Foto: captură Știrile Pro TV

Image