fbpx

Nicușor Dan nu poate deveni primar al Capitalei. El e contestat la Tribunal de 52 de pesediști

Nicușor Dan nu poate deveni primar al Capitalei. El e contestat la Tribunal de 52 de pesediști

Image
Image

Nicușor Dan a anunțat că nu va putea prelua încă mandatul de primar general al Bucureștiului și nu va putea, astfel, depune jurământul în noua funcție deoarece mandatul i-a fost contestat de 52 de persoane, majoritatea foști și actuali consilieri PSD.

Potrivit Digi24, Nicușor Dan a precizat că dosarul celor 52 de apeluri are termen la Curtea de Apel, luni, 26 octombrie, la o lună după câștigarea alegerilor la Primăria Capitalei, în urma votului exprimat pe 27 septembrie.

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a spus primarul ales al Bucureștiului.

Nicușor Dan a acuzat PSD că nu este interesat de rezolvarea acestor probleme urgente, ci doar de întârzierea preluării mandatului.

„Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor «prieteni»”, a spus Dan.

Sursă foto Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.