fbpx

O bătrână paralizată a murit de sete lângă cadavrul soțului care o îngrijea

O bătrână paralizată a murit de sete lângă cadavrul soțului care o îngrijea

Image
Image

Doi bătrâni din București au fost găsiți morți, în locuință, vineri seară. Femeia era paralizată și principala ipoteză este că ar fi murit de foame și de sete după decesul soțului său, care o îngrijea.

 

Polițiștii au fost chemați de vecinii care au simțit mirosul greu ce răzbătea dintr-un apartament de pe Șos. Mihai Bravu din Sectorul 3 București. Bărbatul care locuia în garsonieră alături de soția sa, paralizată, nu mai fusese văzut de o lună.

Din păcate, bănuielile locatarilor s-au adeverit, iar cei doi bătrâni au fost găsiți morți în casă, potrivit Antena 3.

Bătrânii, care nu mai aveau pe nimeni, ar fi fost morți de câteva săptămâni

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă. Potrivit sursei citate, ofițerii Serviciului Omoruri au stabilit că cei doi nu mai aveau pe nimeni, cu excepția unui nepot care vorbise cu ei, ultima dată, la sfârșitul lunii septembrie.

Femeia de 83 de ani a murit de sete și de foame, la câteva zile după soțul ei

Trupurile celor doi nu prezentau urme de violență, iar anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiilor, pentru a stabili cauza exactă a deceselor. Principala ipoteză este, potrivit surselor citate de Antena 3, că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, ar fi murit primul, foarte probabil din cauza unui infarct sau a unui atac cerebral. Soția lui, de 83 de ani, care era imobilizată la pat, ar fi stat fără apă și hrană până când, la rândul ei, s-a stins din viață.

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.