fbpx

O femeie a furat portofelul cu bani uitat de un refugiat ucrainean într-un restaurant

O femeie a furat portofelul cu bani uitat de un refugiat ucrainean într-un restaurant

Image
Image

O femeie este cercetată pentru că ar fi furat portofelul cu acte și bani uitat de un refugiat din Ucraina într-un restaurant din județul Ilfov. Poliția a fost sesizată de un alt bărbat aflat în local.

În data de 15 martie, în jurul orei 17:42, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat care a anunțat că unui refugiat ucrainean i-a fost sustrasă geanta la un restaurant de tip fast food, situat pe DN1A.

O femeie e suspectată că a furat portofelul uitat de ucrainean

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii orașului Buftea au stabilit faptul că victima, un refugiat ucrainean, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că şi-a uitat portofelul, ce conținea documente personale şi suma de 1000 de dolari, portofel pe care nu l-a mai găsit când s-a întors.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din Buftea au identificat persoana care a luat portofelul, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani, potrivit Digi24. În prezent, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.