fbpx

Patroana firmei pirotehnice din dosarul Colectiv a fost găsită moartă în casă

Patroana firmei pirotehnice din dosarul Colectiv a fost găsită moartă în casă

Image
Image

Șefa firmei pirotehnice inculpate în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă în locuința sa. Daniela Nițu primise, în primă instanță, cea mai mare pedeapsă, de 12 ani și 8 luni de închisoare, iar în septembrie ar fi urmat să afle decizia finală în dosarul “Colectiv”.

 

Poliţia București a fost sesizată, luni, cu privire la faptul că într-un apartament din Sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că este vorba despre Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Potrivit Libertatea, trupul neînsuflețit al femeii ar fi fost găsit luni, după prânz, iar pe corp nu ar fi fost descoperite urme de violență. Cadavrul a fost preluat de medicii legiști. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei vor stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

Daniela Niță deținea firma Golden Ideas Firework și era și administratorul societății care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.