fbpx

Patru bărbați prinşi în flagrant în București: pretindeau că sunt polițiști și jefuiau străini

Image
Image

Potrivit unui comunicat de presă al DGPMB, duminică 19 ianuarie 2020, polițiști ai Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1 au prins în flagrant patru bărbați care pretinzând că sunt polițiști au determinat un bărbat, cetățean italian, să le înmâneze documentele și banii pe care ii avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deținută. Cei patru au fost imobilizați și conduși la subunitatea de poliție pentru audieri.

Potrivit sursei citate, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 57 de ani, prin aceeași metodă, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020, ar fi înșelat și alte persoane, cetățeni italieni, israelieni și respectiv greci, la acest moment cercetările derulându-se în cadrul a 4 dosare penale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 1 cu cei 4 bărbați în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale, urmând ca în  data de 20.01 să fie prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere legală.

Credit foto dcnews.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.