fbpx

Patru răniţi, după ce un autobuz STB a lovit patru mașini și s-a oprit într-un bloc

Image
Image

Un autobuz Mercedes al Societății de Transport București ar fi rămas fără frâne, luni după-amiază, în zona Podului Basarab. Vehiculul a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc, provocând daune mari. Patru persoane au fost rănite ușor. Pe de altă parte, STB neagă că autobuzul ar fi avut probleme tehnice și spune că, din primele informații, șoferului i s-ar fi făcut rău.

Potrivit martorilor, autobuzul STB de pe linia 163 circula din direcția Gara Basarab spre Regie și în zona Podului Basarab a rămas fără frâne. De asemenea, până să se oprească într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor, a lovit mai multe mașini parcate și a distrus un zid.

În accident au fost implicate un autobuz STB, fără pasageri, două autovehicule aflate în mișcare și alte două mașini parcate, informează Digi 24. Patru persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre conducătorii autovehiculelor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme.

STB spune, într-un comunicat de presă, că autobuzul nu a avut probleme la sistemul de frânare și nici alte probleme tehnice, mai notează sursa citată.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.