fbpx

Poliția Capitalei s-a autosesizat în cazul unui alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operații, la Floreasca

Image
Image

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca, informează Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat marţi că există o informaţie potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operaţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de control la unitatea medicală.

Citiți și: Pacientă arsă pe masa de operaţie la Spitalul Floreasca. Poliţia Capitalei informează că a declanşat verificări

Acesta a mai dezvăluit că, din informațiile pe care are, pacientul este în viaţă şi ar fi fost un eveniment de mai mică dimensiune. "Dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect", a spus ministrul.

Costache a făcut un apel ca toți pacienții care s-au aflat într-o asemenea situație să o semnaleze.

Citiți și: Ministrul Sănătății prezintă raportul controlului de la Spitalul Floreasca: Pacienta nu era alergică la iod

Sursa foto: Agerpres 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.