fbpx

Prefectul Capitalei a dispus intensificarea controalelor privind respectarea regulilor impuse de starea de alertă

Prefectul Capitalei a dispus intensificarea controalelor privind respectarea regulilor impuse de starea de alertă

Image
Image

Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus intensificarea controalelor privind respectarea regulilor impuse de starea de alertă. Totul după ce media națională de infectare cu COVID-19, calculată la 14 zile, a ajuns, astăzi, la 9,42/mie, în creștere față de ultimele două zile, când a fost 9,28 (marți), respectiv 9,16/mie (luni). Cele mai mari rate de infectare rămân în continuare județul Ilfov, care a ajuns la o incidență de 17,14, urmat de Capitală, cu 16,51. 

Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus astăzi, 20 octombrie 2021, în cadrul ședinței cu reprezentanții Poliției Capitalei, ai Poliției Locale București și Jandarmeriei, intensificarea controalelor în București, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul instituției. 

Potrivit realitatea.net, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziții clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliției Capitalei, Poliției Locale București și Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activitățile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului București, pentru cel puțin o lună, începând din această seară (20.10.2021).

Concret, președintele Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU), prefectul municipiului București, a aprobat introducerea în spațiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliția Capitalei, Poliția Locală București și Jandarmerie).  Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineața).

Începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetățeni și operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoțite și de prefectul Capitalei și subprefecți.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.