fbpx

Primarul Sectorului 6, luat la mișto de un polițist când a reclamat o cursă ilegală de mașini. Ciucu: „Absolut rușinos! Voi face plângere”

Primarul Sectorului 6, luat la mișto de un polițist când a reclamat o cursă ilegală de mașini. Ciucu: „Absolut rușinos! Voi face plângere”

Image
Image

Primarul Sectorului 6 București, Ciprian Ciucu, a relatat, duminică seară, pe pagina sa de Facebook, reacția pe care a avut-o ofițerul de serviciu de la Brigada Rutieră a Capitalei în momentul în care edilul a sunat pentru a reclamat derularea unei curse ilegale de mașini. Primarul acuză că a fost luat la mișto și a anunțat că va depune plângere împotriva celui care a preluat apelul.

“Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!

Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.

Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde  știu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Și mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:

(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.

(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 2 mai 2021

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.