fbpx

Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Capitalei. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021

Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Capitalei. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021

Image
Image

Procurorii DNA ridică joi documente de la Primăria Capitalei, informaţia fiind confirmată de către primarul general Nicuşor Dan. Acesta a precizat că procurorii DNA au venit în biroul său chiar înaintea conferinţei de presăpe tema grevei de la Societatea de Transport Bucureşti. DNA a transmis ulterior că sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021.

DNA a transmis că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2020 – 2021.

”În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare la 3 instituţii publice situate în municipiul Bucureşti”, precizează DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Nicuşor Dan a precizat, potrivit news.ro, că reprezentanţii DNA i s-au adresat în calitate de conducător al instituţiei şi că ar fi vorba despre chestiuni de resurse umane.

”Au venit la mine la birou, au spus că trebuie să facă o percheziţie. Le-am spus că trebuie să plec la o conferinţă de presă. Mi-au spus ceva de resurse umane, dar pentru că pregăteam lucrurile pe care urma să vi le spun, o să discut cu ei când mă întorc. Au venit la mine, eu fiind şeful instituţiei, ca să îmi spună că au mandat de a ridica documente şi le-am spus, ”Da, sigur.””, a declarat Nicuşor Dan.

Foto news.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.