fbpx

Reprezentanții Poliției Române susțin o declarație de presă, joi, la ora 14.00, pentru a explica întâlnirea dintre șefii Poliției și interlopi

Reprezentanții Poliției Române susțin o declarație de presă, joi, la ora 14.00, pentru a explica întâlnirea dintre șefii Poliției și interlopi

Image
Image

Reprezentanţii Poliţiei Române vor da curs, joi, ora 14:00, cererii de miercuri preşedintelui Klaus Iohannis de a prezenta explicaţii publice cu privire la imaginile video publicate de „Adevărul” de la întâlnirea şefilor din IGPR cu membri ai Clanului Duduianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat, miercuri, la întâlnirea dintre şefii Poliţiei şi reprezentanţi ai clanului Duduianu după ce Adevărul a publicat în exclusivitate imagini care au dovedit că întâlnirea a avut loc. Şeful Statului a explicat că „este nevoie de explicaţii” şi a subliniat că va solicita ministerului de Interne să explice despre ce a fost vorba. „Am cerut explicaţii ministrului de Interne cu mult înainte să se publice aceste lucruri. Am primit explicaţiile respective, dar nu e rolul meu să explic în detaliu ce s-a întâmplat acolo. E nevoie de explicaţii clar din partea şefilor din partea ministrului de Interne. Le voi solicita public să explice despre ce a fost vorba”, a explicat miercuri Klaus Iohannis într-o conferinţă de presă.

Marţi dimineaţă, „Adevăul” a publicat în exclusivitate imagini de pe camerele de supraveghere stradală din zona Biserica „Cuvioasa Parascheva” din Sectorul 5 al Capitalei.

Citește mai mult pe Adevărul.ro.

Sursă foto Adevărul.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.