fbpx

Scandal într-un parc din Bucureşti, după un conflict între doi copii. Părinții lor s-au luat la ceartă și o femeie a fost rănită

Scandal într-un parc din Bucureşti, după un conflict între doi copii. Părinții lor s-au luat la ceartă și o femeie a fost rănită

Image
Image

Un scandal pornit de la doi copii și în care au intervenit mai mulți adulți a avut loc marți seara într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie a fost rănită, iar asupra unuia dintre bărbații implicați a fost găsit un obiect contondent. Potrivit Digi24.ro toate persoanele au fost duse la audieri.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit într-un parc din Sectorul 3. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că doi minori au avut un conflict, iar ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în dispută. Situația ar fi escaladat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei, potrivit sursei citate.

Toate persoanele implicate au fost duse la poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

Sursă foto digi24.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.