fbpx

Scandal la "Grigore Alexandrescu". Un bodyguard i-a amenințat pe părinți cu un spray lacrimogen, când aceștia s-au revoltat că sunt ținuți ore în șir cu copiii, la Urgențe

Scandal la "Grigore Alexandrescu". Un bodyguard i-a amenințat pe părinți cu un spray lacrimogen, când aceștia s-au revoltat că sunt ținuți ore în șir cu copiii, la Urgențe

Image
Image

Un scandal a izbucnit, duminică, seară, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din București, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru calmarea spiritelor. Totul a fost relatat pe Facebook de o mămică prezentă la Urgențe.

"La Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală se sta in medie 4 ore pentru a ajunge sa intri la un control. Tura are 2 medici pe toate specializarile si 2 asistente. Ambulantele vin in continuu. Pe alerta uriasa de noul virus gripal, asa arata Romania in 2020. Nu se pune problema sa se cheme alti medici. Ca tura e tura si totul e planificat pentru weekendul prelungit. Oamenii isi merita salariul si noi dispretul sistemului sanitar. Vina este a copilului meu care e prea mare si s-a imbolnavit. Nu ma baga nimeni in seama, caci copilul de 13 ani, are 1.75 si pare adult. Dar febra in continuu. Iar bebelusii racnesc aici din toate saloanele. Ministerul Sanatatii si domnul ministru Victor Costache, doresc sa stiti de la un simplu platitor de taxe si parinte ca managementul spitatulului petrece linistit in minivacant", a scris pe Fabecook Ana Maria Calomfir.

Ulterior, femeia a revenit cu un alt mesaj, publicat tot pe reșeaua de socializare, în care anunța că "s-a ajuns la violenta fizica la spitalul Spitalul Grigore Alexandrescu intre personal si parintii copiilor. Si personalul de la paza a scos un spray lacrimogen pentru a da in ochii copiilor si parintilor. Pentru ce platim contributii acestui sistem? Cand a fost facuta ultima data selectia personalului pe criterii de competenta, inclusiv psihologica? Ministerul Sanatatii si domnul ministru Victor Costache, facem si noi o ancheta disciplinara aici? Dam si noi afara niste personal incompetent din subordine?"

Mămica a relatat că tot agentul de pază a fost cel care a alertat Poliția. "Bodyguardul care a scos spray ul lacrimogen a chemat politia pentru legitima aparare contra copiilor bolnavi si parintilor acestora. Acum el face triajul la camera de garda. Spitalul Grigore Alexandrescu Bucuresti, sper ca ati auzit ce se intampla pe urgenta la voi acum. Camera de triaj e goala si echipa de paza face triajul. Dau si cu gaze lacrimogene."

Presa centrală scrie că oficialii spitalului nu au oferit niciun punct de vedere după acest incident care a ajuns, însă, în atenția Ministerului Sănătății.

Sursa foto: Facebook/ Ana Maria Calomfir

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.