fbpx

Societatea de Transport București cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport

Societatea de Transport București cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport

Image
Image

Societatea de Transport București (STB) a luat măsuri de suplimentare a capacității de transport, din cauza grevei de la metrou și cheamă angajații liberi de acasă pentru a menține în traseu vehiculele programate să se retragă.

Potrivit Antena 3, vor fi scoase în traseu toate vehiculele disponibile prin chemarea personalului din liber. De asemenea, STB anunță că se vor menține în traseu vehiculele care erau programate să se retragă, pentru a mări capacitatea de transport în perioada dintre orele de vârf.

Suplimentar, STB SA va crește capacitatea de transport pe inelul central, prin întoarcerea alternativă a tramvaielor din linia 1 la Banu Manta.

Totodată, se vor reintroduce operativ liniile de autobuz 135, 143, 243, 330, 182, 232, R409 și R439 pe calea de rulare a liniile de tramvai pentru a mări viteza de circulație și implicit, capacitatea de transport.

STB SA va monitoriza pe parcursul acestei zile liniile care converg în zona stațiilor de metrou în zonele Pipera, Militari, Berceni, și va suplimenta cu vehicule din alte linii slab solicitate pentru a asigura transportul călătorilor.

Sursă foto Antena 3.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.