fbpx

Spărgători ucraineni prinși încercând să intre într-un apartament din București

Spărgători ucraineni prinși încercând să intre într-un apartament din București

Image
Image

Trei ucraineni, prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă un apartament din Sectorul 3, erau hoți cu multă experiență. Aceștia verificau mai întâi dacă proprietarii sunt acasă, după care acopereau cu frunze vizoarele apartamentelor din jur pentru a nu fi văzuți de vecini.

Potrivit gandul.ro, o femeie a sunat la numărul de urgență 112 în noaptea de 1 spre 2 mai și a anunțat că la ușa unor vecini care nu sunt acasă se întâmplă ceva suspect, în condițiile în care a auzit zgomote ciudate. Aceasta a mai spus că prin vizorul ușii nu se mai vede aproape nimic, dar a reușit cumva să distingă mai multe siluete care par să meșterească la yală.

La fața locului au ajuns mai multe echipe ale Secției 12, iar în apropierea scării indicate de reclamantă a fost găsit un bărbat care nu vorbea limba română. Acestea era un anume Roman Hurin, care a prezentat un pașaport ucrainean.

La etajul 4, ascunși la ghenă, au fost găsiți alți doi ucraineni, Maksym Kucherenko și Vasyl Pitel, care aveau o borsetă în care se găseau mai multe instrumente nesesare spargerii ușilor.

În timp ce polițiștii îi percheziționau pe bărbați, femeia care sunase la 112 a prins curaj și a ieșit din apartament, moment în care a constatat că, atât pe vizorul ușii sale cât și cele ale vecinilor din jurul apartamentului vizat de hoți, erau lipite, cu bucăți de bandă adezivă de culoare albă, frunze verzi.

În buzunarul unuia dintre bărbați a fost găsită cheia de la un autoturism BMW. La percheziționarea mașinii au fost găsite mai multe documente, dar și o geantă în care se aflau alte unelte folosite de spărgători pentru deschiderea ușilor

Maksym Kucherenko și Vasyl Pitel au refuzat să dea declarații, în timp ce Roman Hurin a negat comiterea faptei.

Surse apropiate anchetei au afirmat, potrivit sursei citate, că cei trei ar fi hoți cu experiență, care au dat lovituri și în alte țări europene.Citește mai mult pe gandul.ro.

Foto ilustrativ, libertatea.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.