fbpx

Stadion excavat în căutarea unui cadavru. Un fost şef din Poliţie a fost denunţat pentru crimă

Stadion excavat în căutarea unui cadavru. Un fost şef din Poliţie a fost denunţat pentru crimă

Image
Image

Stadionul poliţiştilor din Capitală este răscolit la această oră în căutarea unui cadavru. Agenţii au primit un pont potrivit căruia acolo ar fi îngropată o persoană ucisă chiar de către un şef din poliţie. Chiar dacă pontul a venit de la un condamnat, aceştia au început imediat căutările.

Potrivit Antena3.ro, anchetatorii fac săpături de amploare pe un stadion din cartierul bucureștean Pantelimon, după ce un fost șef din poliție e acuzat că ar fi îngropat acolo un cadavru. Este o adevărată desfăşurare de forţe în acest moment, supervizată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar din Bucureşti şi poliţiştii de la Criminalistică.

De două zile se fac căutări la foc automat, pentru că există suspiciunea că în incinta stadionului, într-un anumit loc indicat de denunţător, ar fi fost ascuns un cadavru în anul 2019.

Denunţul a fost făcut în faţa anchetatorilor de către un fost informator al poliţiei, iar denunţul vizează un fost comisar din poliţie care între timp s-a şi pensionat. 

Mai trebuie spus că denunţătorul, un fost proxenet, a făcut în jur de 30 de denunţuri.

Proprietarul terenului unde se fac escavaţiile declara că pagubele sunt uriaşe pe stadionul supranumit al poliţiştilor, deoarece aici vin mulţi agenţi pentru a se antrena şi juca fotbal.

 Foto captura Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.