fbpx

Sute de persoane evacuate, la Veranda Mall, în urma unei amenințări cu bombă

Sute de persoane evacuate, la Veranda Mall, în urma unei amenințări cu bombă

Image
Image

Forţe ale SRI şi ale Serviciului Pirotehnic din IGPR acționează la Veranda Mall din Capitală, joi după-amiază, după ce un apel la 112 a anunțat plasarea unui dispozitiv explozibil în clădire.

”Astăzi, în jurul orei  12:20, o persoană a anuţat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil  într-un mall din Sectorul 2.  La faţa locului au sosit poliţişti care au procedat la evacuarea persoanelor prezente  în locaţie şi de asemenea au fost aplicate restricţii rutiere în zonă”, a anunţat Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Incidentul are loc la Veranda Mall.

"Stimați clienți,

În urma unui apel anonim la 112, autoritățile au intervenit la centrul comercial Veranda Mall. Cel mai probabil este o alarma falsa. Din păcate, acest lucru a presupus o suspendare temporară a activității centrului. Sperăm să o putem relua în curând și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă vom ține la curent cu toate informațiile. Le mulțumim clienților și angajaților din Veranda Mall pentru cooperare" este mesajul publicat în jurul orei 13.00 de reprezentanții centrului comercial pe pagina de Facebook Veranda Mall.

Sursa foto: captură Facebook/ Octavian Coman

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.