fbpx

Traian Berbeceanu, numit prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu, trecut în funcția de inspector guvernamental la SGG

Traian Berbeceanu, numit prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu, trecut în funcția de inspector guvernamental la SGG

Image
Image

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Potrivit HotNews.ro, Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit în funcție, cu caracter temporar, a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.

„Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern publicată în Monitorul Oficial.

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu, care, tot printr-o hotărâre de guvern ce a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial, a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

În urmă cu o zi, premierul Ludovic Orban a anunțat oficial că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din funcție, iar fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu este printre „posibilii candidați”.

Decizia a venit după ce Cojanu a fost protagonistul unei întregi serii de bâlbe, după ce duminică Bucureștiul a depășit rata de infectare cu Covid de 3 cazuri la mia de locuitori.

Sursă foto facebook.com/BerbeceanuTraian.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.