fbpx

Trei bucureșteni amendați după ce au făcut scandal și au refuzat termoscanarea la intrarea într-un magazin

Trei bucureșteni amendați după ce au făcut scandal și au refuzat termoscanarea la intrarea într-un magazin

Image
Image

Poliţiştii au amendat trei persoane care au refuzat termoscanarea la intrarea într-un magazin, iar ulterior au devenit recalcitrante şi au refuzat legitimarea în faţa oamenilor legii care s-au deplasat la faţa locului.

"La data de 19 mai, prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit AGERPRES.

La momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie. Cei trei au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu.

Sursă foto libertatea.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.