fbpx

Un angajat al Termoenergetica rănit într-un accident de muncă petrecut miercuri a murit

Un angajat al Termoenergetica rănit într-un accident de muncă petrecut miercuri a murit

Image
Image

Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti SA rănit într-un accident de muncă,  miercuri, a murit.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în data de 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00), la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Suntem alături de familia îndoliată cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", potrivit unui comunicat al Termoenergetica, citat de AGERPRES.

Joi, Termoenergetica informa că în acest caz au fost sesizate toate instituţiile abilitate, fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul.

ISU Bucureşti Ilfov preciza că muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton.

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Credit foto romaniatv.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.