fbpx

Un angajat al unei spălătorii auto din București, lovit intenționat cu mașina de un client

Un angajat al unei spălătorii auto din București, lovit intenționat cu mașina de un client

Image
Image

Un angajat al unei spălătorii auto din Capitală a fost lovit cu mașina în mod intenționat de un client. Bărbatul a fost transportat la spital.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri efectuează cercetări pentru tentativă la omor, după ce Poliţia a fost sesizată că, în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale, a fost lovit de către un autoturism.

„În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism. Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane”, a transmis Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, potrivit stirileprotv.ro.

Sursă foto captură stirileprotv.ro.

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.