fbpx

FOTO și VIDEO Un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi și-a dat foc. Individul, președintele asociației TATA, era judecat pentru abuzarea sexuală a fiicei sale vitrege

FOTO și VIDEO Un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi și-a dat foc. Individul, președintele asociației TATA, era judecat pentru abuzarea sexuală a fiicei sale vitrege

Image
Image

Incident șocant, miercuri dimineață, în București. Un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București, după care s-a autoincendiat. Individul este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat și trimis în judecată pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale vitrege.

 

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment în care a fost implicat un autoturism care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", a anunţat Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

La scurtă vreme după eveniment a ieșit la iveală că bărbatul implicat este Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA. Acesta era judecat pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale vitrege.

Modul în care a ales să-și pună capăt zilelor poate avea legătură cu acuzațiile care i se aduceau, dar acesta pare să fi dorit să transmită un mesaj și în legătură cu Ambasada Rusiei la București. Într-un mesaj publicat chiar luni pe pagina sa de Facebook, Drăghici își exprima susținerea față de poporul ucrainean și condamna intervenția Rusiei în țara vecină: “(…) Masacre înfiorătoare au loc în Ucraina, milioane de victime se refugiază în țări încă nebombardate, încă neafectate teribil de stihia unui război mondial, care poate fi sfârșitul civilizației umane. (…) Este atât de trist că lumea democratică nu reacționează prompt și ferm, pentru a reinstaura pacea, pentru a-l pedepsi rapid pe dictatorul însetat de sânge nevinovat, pentru a arăta că există solidaritate umană, pentru a demonstra că ultimul război mondial nu mai poate avea loc și că planeta asta nu poate fi distrusă de oameni, pentru că ororile istoriei nu mai pot fi repetate. Am privit admirativ uriașele demonstrații de condamnare a invaziei putiniste, care au avut loc la Praga și în alte metropole ale lumii civilizate. Si totuși măsurile punitive adoptate împotriva Rusiei lui Putin nu sunt încă suficiente și eficiente pe termen scurt. Nevinovați mor în fiecare clipă în Ucraina. De ce nu au fost expulzați diplomații Rusiei, de ce nu au fost transformate ambasadele dictatorului rus în centre pentru refugiații ucraineni? Dacă nici acum nu ne declarăm toți ucraineni și nu acționăm solidar pentru a mai avea un viitor civilizația umană, atunci nu vom mai avea o altă ocazie, pentru că vom trăi un sfârșit apocaliptic. Și vom fi vinovați, că nu am făcut totul pentru a dovedi că merităm să mai populam această planetă mult prea încercată. SĂ FIM TOȚI UCRAINENI SI SĂ SALVĂM PREZENTUL SI VIITORUL CIVILIZAȚIEI UMANE!”

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: Facebook/ Tudor Bogdan Teodorescu

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.