fbpx

Un bărbat a vrut să îşi dea foc în faţa Ministerului Muncii

Un bărbat a vrut să îşi dea foc în faţa Ministerului Muncii

Image
Image

Un bărbat a fost imobilizat, marți, după ce a încercat să își dea foc în fața Ministerul Muncii.

Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi și polițiști, în fața sediului Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în timp ce intenționa să își dea foc. 

„Hainele pe care le purta emanau un puternic miros de benzină și asupra sa au fost găsite o brichetă și un recipient cu lichid inflamabil. Bărbatul a fost preluat și condus la sediul subunității de poliție, competentă teritorial. A fost solicitat sprijin medical de specialitate pentru evaluarea persoanei”, au anunțat polițiștii din Capitală și jandarmii.

Primele informații arată că bărbatul protesta în fața ministerului și era supărat pentru că nimeni nu venea să discute cu el, scrie Mediafax, potrivit antena3.ro.

Violeta Alexandru a ajuns imediat la fața locului, unde s-a interesat de starea bărbatului. 

”Pe mine m-a interesat ca domnul să fie în regulă. A fost invitat să discutăm, dar a refuzat. Este o persoană cu care am avut o convorbire telefonică, acum ceva vreme, și a văzut la mine disponibilitatea de dialog. Mă duc să mă documentez, să văd care este situația în detaliu. El reclamă că una dintre hotărârile judecătorești pe care le-a depus și le-a câștigat nu a fost pusă în aplicare. Însă ceea ce m-a interesat a fost ca sănătatea dumnealui să fie în regulă și am venit să mă asigur că așa stau lucrurile. 

Sincer, nu îmi doresc să ies în evidență sau să considerați că am venit aici să fac un subiect de presă. Dorința mea a fost să văd că e în regulă. Sunt colegii de la Ambulanță care fac procedura standard. 

Jandarmeria a fost acolo, l-au rugat să nu își dea foc hainelor pe care le avea, nu s-a întâmplat nimic. Eu am vrut să îi spun domnului că rămânem în contact și eu, și personalul Casei de Pensii. Este o chestiune tehnică pe care trebuie să o clarifice angajații. 

Nu asta este soluția, să ne dăm foc! Important este să păstrăm un canal de dialog și mă voi asigura că așa se întâmplă!”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit surse citate. 

Sursă foto antena3.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.