fbpx

Un medic și o angajată de la registratura Spitalului Județean Ilfov, reținuți în dosarul privind decontări ilegale pentru întreruperi de sarcină

Image
Image

Un medic și o angajată de la registratura Spitalului Județean Ilfov au fost reținuți într-un dosar în care sunt vizate decontări ilegale pentru întreruperi de sarcină. Faptele cercetate sunt delapidare, fals intelectual și fraudă informatică, iar în acest caz au avut loc percheziții la unitatea medicală.

Potrivit Poliției Capitalei, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat şi o femeie cu vârste de 47 de ani şi 56 de ani, care joi vor fi duse în instanță. Surse din anchetă au precizat pentru Mediafax că este vorba despre medicul Dorin Bejan și Lucreția Chivu, angajată la registratura spitalului, care sunt acuzați de delapidare, fals intelectual și fraudă informatică.

Ancheta a fost declanşată în urmă cu două luni, când poliţiştii s-au sesizat că angajaţi ai Spitalului Județean Ilfov ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienţi, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurări de sănătate, sumele de bani fiind însuşite de persoanele bănuite.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.