fbpx

Un recidivist a fost prins încercând să fure geanta unei farmaciste. Ieşise din închisoare în urmă cu o săptămână

Image
Image

Un bărbat de 73 de ani a fost prins în timp ce încerca să fure un telefon din geanta unei farmaciste dintr-un spital din Bucureşti. Bărbatul ieşise din închisoare în urmă cu o săptămână.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 73 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, după ce ar fi încercat să sustragă telefonul mobil din geanta unei femei, se arată într-un comunicat de presă al DGPMB.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi (joi - n.r.) prin intermediul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns fără drept în farmacia unui spital, loc destinat doar angajaţilor spitalului, şi a încercat să-i sustragă un telefon mobil din geanta lăsată nesupravegheată, pe un scaun în farmacie”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 73 de ani şi l-au dus pentru audieri la sediul secţiei. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul a fost liberat din penitenciar la data de 28 noiembrie.

Cercetările continuă în acest caz, pentru tentativă la furt calificat, fiind dispusă măsura arestului preventive faţă de cel în cauză.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă portalsm.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.