fbpx

Un tramvai deraiat a lovit alt tramvai, care venea din sens opus

Un tramvai deraiat a lovit alt tramvai, care venea din sens opus

Image
Image

Un tramvai a deraiat şi a lovit frontal un altul care venea din sens opus, vineri seară, în Capitală. Accidentul s-a produs în Sectorul 4. Trei persoane au fost ușor rănite, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Puțin după ora 21, un tramvai a deraiat în zona Șoseaua Olteniței din București.  Imediat după incident, acesta s-a ciocnit cu un alt tramvai ce venea din sens opus. Călătorii s-au panicat.

Linia de tramvai a fost blocată aproape 20 de minute. Opt-nouă tramvaie au așteptat, pentru că nu puteau să înainteze. Politia a blocat traficul până când angajații STB au curățat drumul, relatează Digi24.

Tramvai deraiat în Sectorul 4

În ambele mijloace de transport se aflau călători. Cei mai mulți dintre ei s-au ales doar cu o sperietură. Trei oameni au fost răniți ușor, dar nu au vrut să meargă la spital, pentru îngrijiri. 

Deocamdată nu se știe din ce cauză a deraiat primul tramvai. Vatmanii implicați în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool, mai notează Digi24.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.