fbpx

Vezi cine a fost vinovat și ce sancțiuni au fost aplicate după accidentul cu mașina în care se afla Gigi Becali

Vezi cine a fost vinovat și ce sancțiuni au fost aplicate după accidentul cu mașina în care se afla Gigi Becali

Image
Image

Luni dimineața s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB se afla pe locul din dreapta, iar autovehicului era condus de Ionuț Luțu. Părțile implicate au mers la Poliție, la "accidente ușoare" și ulterior au fost stabilite și toate coordonatele. Ionuț Luțu a fost găsit vinovat de către polițiști pentru accidentul petrecut luni dimineața, la intersecția dintre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru, scrie digisport.ro citând ProSport.


Șoferul lui Gigi Becali a vrut să "dribleze" regulile de circulație și, pentru că nu a acordat prioritate, a rămas fără permis pentru următoarele două luni. De asemenea, celălalt șofer implicat în accident, care se afla la volanul unui Logan, a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, deoarece a fost găsit cu o alcoolemie de 0.18%.

Gigi Becali: "Sunt bine, sănătos!"

Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecția dintre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru, iar Poliția a fost sesizată prin apel la 112. "Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.
La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se facă vreun dosar penal. A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, potrivti sursei citate.

Ce spune un martor

Un martor la accidentul în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali a oferit primele detalii de la fața locului.
"Am fost în spatele lui. Era cu Maibachul. Venea dinspre Piața Aviatorilor si a făcut stânga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă si a tăiat fața Loganului. Am anunțat echipajul de la Piața Victoriei și au plecat către accident", a spus martorul, conform sursei citate.

Foto: digisport.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.