fbpx

VIDEO – Percheziții la un așa-zis cabinet de estetică medicală. Mamă și fiică sunt cercetate pentru exercitarea fără drept a profesiei

VIDEO – Percheziții la un așa-zis cabinet de estetică medicală. Mamă și fiică sunt cercetate pentru exercitarea fără drept a profesiei

Image
Image

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat, marți, patru percheziții într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

 

 

Una dintre acțiuni a avut loc în Ilfov, iar celelalte trei s-au derulat în București.

„În fapt, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2022, 2 femei, mamă și fiică, în vârstă de 43 și respectiv 24 de ani, ar fi efectuat anumite activități de estetică medicală, prin folosirea unor substanțe specifice, fără a deține atestate de studii care să le conferă o astfel de competență și fără a declara organelor fiscale veniturile obținute în urma activităților prestate.

La percheziții, polițiștii de la economic au descoperit și indisponibilizat 5 aparate electronice, care ar fi fost folosite de persoanele respective în activitățile de estetică medicală”, a informat, astăzi, Inspectoratul general al Poliției Române.

Două persoane au fost audiate în cauză, iar față de femeia în vârstă de 43 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor investigate. Aceasta va fi prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.