fbpx

VIDEO | Călători rămaşi blocaţi într-un autobuz nou. „Fără motor, fără curent, fără sistem de deschidere de urgenţă a uşilor“

Călătorii dintr-un autobuz turcesc achiziţionat recent de Primăria Capitalei şi intrat în dotarea RATB au rămas pentru câteva minute prizonieri în mijlocul de transport în comun.

Un autobuz Otokar din flota recent achizionată de Primăria Bucureşti s-a defectat în trafic în cursul zilei de marţi, 22 ianuarie. Un călător aflat în autobuzul pus în circulaţie pe linia 137 a filmat momentul în care automobilul a rămas imobilizat total în zona Răzoare-Cotroceni, potrivit afirmaţiilor făcute pe Facebook de autorul filmării.

În imagini se poate observa cum o femeie s-a străduit să deschidă forţat una dintre uşile de acces, în condiţiile în care inclusiv sistemul hidraulic a cedat complet, relatează publicaţia "Adevărul". Şoferul transmite dispeceratului ceea ce s-a întâmplat, iar pe feţele unor călători se poate citi panica. Potrivit autorului postării, autobuzul s-a mai defectat şi cu puţin timp înainte, când motorul s-a oprit din senin şi a fost repornit cu greu de către şofer.

Noile autobuze cumpărate de Primăria Capitalei au fost subiectul ştirilor negative încă dinainte de intrarea lor pe traseu, la 1 decembrie 2018, mai notează adevarul.ro.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.