fbpx

VIDEO - Îl cunoașteți? Bărbatul din imagini este bănuit că ar fi agresat două femei, în plină stradă, în București

Image
Image

Poliția Capitalei a emis o alertă și face apel la populație pentru identificarea și depistarea unui bărbat bănuit că, acum trei seri, ar fi agresat două femei în București.

"În seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenția unui martor, agresorul a părăsit zona.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni.

Ambele cauze, sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", a transmis Poliția Capitalei.

Aceștia spun că, în dosarele amintite, au fost audiate deja mai multe persoane, după cercetările de la fața locului fiind identificate și camere de supraveghere, de unde au fost obținute imagini. "Sunt exploatate toate informațiile obținute și nu este  exclusă nicio variată, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul și același bărbat. Vă punem la dispoziție un set de imagini, iar cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție", este apelul lansat de Poliția Capitalei.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.