fbpx

VIDEO | Mașină blocată în trafic și vandalizată de doi tineri, în București

VIDEO | Mașină blocată în trafic și vandalizată de doi tineri, în București

Image
Image

Un nou incident șocant, petrecut în București, a fost dezvăluit de Sindicatul Europol. Luni dimineață, pe pagina de Facebook a sindicatului a apărut o filmare făcută în Capitală, care surprinde scene extrem de violente. Șoferul uni BMW blochează în trafic un Logan, după care, împreună cu partenera sa, lovesc mașina în repetate rânduri.

Potrivit sindicaliștilor, și persoana aflată la volanul Loganului este lovită.

“Dă pe afară «civilizația» pe străzile din București

Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun «activist», cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate” este relatarea care însoțește înregistrarea.

Din informațiile de până acum, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.