fbpx

VIDEO - Polițist lovit cu mașina de un șofer pe care l-a atenționat. Europol: "Individul este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului"

VIDEO - Polițist lovit cu mașina de un șofer pe care l-a atenționat. Europol: "Individul este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului"

Image
Image

Incident grav, sâmbătă, în zona Gării de Nord din București, unde un șofer atenționat de un polițist să nu mai staționeze neregulamentar, cu mașina pe "avarii", a dat peste agent.

"Un autoturism staționat neregulamentar în zona Gării de Nord din București, pe modul «avarii», a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare. Șoferul nu a «suportat» critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât «tentativă la omor»", relatează Sindicatul Europol, care a publicat și înregistrarea incidentului, surprins de camere de supraveghere.

Sindicaliștii susțin că "individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!"

Aproape de miezul nopții, aceștia au anunțat că "autorul a fost trimis acasă". "Se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!" au mai comentat sindicaliștii.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.