fbpx

VIDEO - Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane, aseară, în București

Image
Image

Panică, vineri seară, în București. Un bărbat cu un cuțit a atacat mai multe persoane. Individul ar fi cunoscut cu probleme psihice.

Brigada Rutieră a Capitală a oferit, în această dimineață, detalii despre atac. "La data de 22.11.2019, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Brigazii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piata Unirii, au fost sesizaţi de către două persoane, cu privire la faptul că un bărbat care se afla în zonă, ar avea asupra sa un cuţit. Poliţiştii s-au îndreptat în direcţia indicată, moment în care au observat bărbatul la care au făcut referire cele două persoane şi au constatat că avea asupra sa, într-o sacoşă, un cuţit cu lama de aproximativ 30 de cm. La momentul interceptării, persoana în cauză s-a tăiat la mână, întrucât a încercat să ascundă cuţitul pe mâneca hainei. Politistii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodată prezenta unei ambulante în vederea acordării de îngrijiri medicale", informează Brigada Rutieră.

Individul a fost asistat medical la fața locului, dar nu a fost necesar să fie transportat la spital. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1.300 lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Imagini din timpul intervenției polițiștilor au fost publicate de sindicatul Europol. "Atac în plin centrul Bucureștiului! Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane într-o zonă aglomerată a Bucureștiului. La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice. O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor! Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmează un tratament. Asta spune multe despre siguranță/nesiguranță din spațiile publice", au comentat sindicaliștii.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.