23 de percheziții, joi dimineață, după ce o firmă de curierat nu ar fi expediat corespondența de la instanță

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii din Alba efectuează, joi dimineață, 23 de percheziţii, la două puncte de lucru ale unei societăți de curierat și la domiciliile unor actuali sau foști angajați  bănuiți că, de un ași jumătate, nu ar mai fi livrat destinatarilor corespondența expediată de instanțele de judecată, semnând, în fals, dovezile de livrare pe care le-ar fi expediat instanțelor.

16 percheziții au loc pe raza municipiului Sebeș și șapte pe raza unor comuna arondate localității.

"Activitățile se desfășoară la două puncte de lucru ale unei firme de curierat și la domiciliile a 21 de actuali sau fost angajați ai acestora, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 - iunie 2019, aceștia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondența expediată de către instanțele de judecată din municipiul Alba Iulia și ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi și borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanțelor de judecată", a informat Poliția Română.

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba și de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș și ai Poliției Orașului Cugir.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image