Copil bătut cu un cablu metalic pentru că ar fi furat 200 de lei. Agresorul a fost reținut

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil în vârstă de 11 ani din satul Tăuți, județul Alba,  a fost bătut sâmbătă seara cu un cablu metalic chiar de unchiul său, pentru că ar fi furat 200 de lei. Copilul a ajuns la şcoală şi le-a arătat profesorilor ce a păţit, iar aceştia din urmă au sunat la numărul de urgență 112. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit Alba24, din primele informații, unchiul copilului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a observat că îi lipsesc 200 de lei din cameră. Acesta ar fi descoperit că hoţul ar fi nepotul său de 11 ani. Sâmbătă seara, pentru a-i da o lecţie, bărbatul a pus mâna pe un cablu metalic şi l-a lovit de mai multe ori pe băiat.

Potrivit constatărilor medicului legist, minorul are nevoie de 6 – 7 zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit peste spate și brațe cu cablul metalic.

La data de 21 octombrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Meteș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Tăuți, comuna Meteș, care este cercetat pentru violență în familie. În cursul zilei de marți, 22 octombrie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă alba24.ro.

Image