fbpx

Imaginea unui Logan “agățat” pe peretele unei case din Teiuș devine virală

Image
Image

Vasile Teasc, este proprietarul imobilului inedit din Teiuș. Că omului îi plac provocările este evident. Acesta a avut o idee, a perseverat și după aproape un an de zile a reușit să o vadă pusă în practică.
Potrivit ziarulunirea.ro Vasile Teasc are autorizație pentru ineditul obiect de decor: ”Autorizație de construcție pentru amplasare o jumătate de mașină în scop baner 3D pe perete către curte”.
Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto.
Teiușanul Vasile Teasc a dorit să facă ceva deosebit și a reușit acest lucru! Casa lui va deveni, cu siguranța, una dintre cele mai admirate din județ. 
Domnul Vasile Teasc este unul din gospodarii orașului. A avut această inițiativă strict personală și a muncit pentru acest lucru. Obținerea avizelor unei astfel de lucrări nu este așa un lucru simplu și durează o perioadă destul de îndelungată. Această inițiativă se întinde de cel puțin un an. Până la urmă a reușit să-și îndeplineacsă dorința. Este un lucru bun și perseverența, până la urmă a fost încununată de succes”, a declarat Mirel Vasile Hălălai, primarul orașului Teiuș, potrivit sursei citate.
Sursă foto ziarulunirea.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.