fbpx

Imaginea unui Logan “agățat” pe peretele unei case din Teiuș devine virală

Vasile Teasc, este proprietarul imobilului inedit din Teiuș. Că omului îi plac provocările este evident. Acesta a avut o idee, a perseverat și după aproape un an de zile a reușit să o vadă pusă în practică.
Potrivit ziarulunirea.ro Vasile Teasc are autorizație pentru ineditul obiect de decor: ”Autorizație de construcție pentru amplasare o jumătate de mașină în scop baner 3D pe perete către curte”.
Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto.
Teiușanul Vasile Teasc a dorit să facă ceva deosebit și a reușit acest lucru! Casa lui va deveni, cu siguranța, una dintre cele mai admirate din județ. 
Domnul Vasile Teasc este unul din gospodarii orașului. A avut această inițiativă strict personală și a muncit pentru acest lucru. Obținerea avizelor unei astfel de lucrări nu este așa un lucru simplu și durează o perioadă destul de îndelungată. Această inițiativă se întinde de cel puțin un an. Până la urmă a reușit să-și îndeplineacsă dorința. Este un lucru bun și perseverența, până la urmă a fost încununată de succes”, a declarat Mirel Vasile Hălălai, primarul orașului Teiuș, potrivit sursei citate.
Sursă foto ziarulunirea.ro.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.