fbpx

Minoră de 9 ani, violată de concubinul mamei şi de un prieten al acestuia | Unele scene au fost urmărite de femeie

Minoră de 9 ani, violată de concubinul mamei şi de un prieten al acestuia | Unele scene au fost urmărite de femeie

Image
Image

O minoră de 9 ani a fost violată, în repetate rânduri, de concubinul mamei sale şi de un prieten al acestuia, iar la unele dintre scene a asistat chiar mama ei. Atât femeia cât şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv. Dosarul a pornit după ce femeia şi-a reclamat concubinul la Poliţie, susţinând că ar fi agresat-o pe ea şi ar fi violat-o pe fată.

”La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba, potrivit News.ro.  

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe minoră şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene. 
”Totodată, a rezultat că şi un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol. Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului”, se mai precizează în cominicatul citat.  

A fost reținută și mama fetiței pentru complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.  

În cursul zilei de miercuri, cele 3 persoane reţinute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.  

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto news.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.