Patru suspecți au fost reținuți într-un caz de răpire și sechestrare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O tânără de comuna Sântimbru, județul Alba, ar fost dusă împotriva voinței ei, în județul Timiș, pentru a se căsători. Potrivit Alba24, ”mirele” a convins-o să iasă într-un local public. Poliția Alba a reținut patru din cele șase persoane cercetate pentru lipsire de libertate și complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în acest caz.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii față de 4 persoane (două femei și doi bărbați), cu vârste cuprinse între 27 și 77 de ani, toți din Făget, județul Timiș, care sunt cercetate pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, a cărei victimă ar fi fost o tânără de 25 de ani, din comuna Sântimbru, județul Alba.

Marți seara, părinții tinerei au făcut o sesizare la Poliția Municipiului Alba, cu privire la faptul că în dimineața zilei respective, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care fata ar fi avut discuții legate de o posibilă căsătorie și, împotriva voinței ei, ar fi fost dusă cu un autoturism în județul Timiș.
Cercetările polițiștilor au relevant faptul că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus fetei să se întâlnească într-un local public, pentru a servi masa. De acolo acesta ar fi dus-o în Recaș, județul Timiș, la o locuință a părinților săi.
Potrivit sursei citate, se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent și i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia. Ulterior tânăra a putut lua legătura cu familia ei și a fost lăsată să plece, fără a fi victima unei alte infracțiuni.

Patru dintre persoanele vizate de anchetă au fost reținute, pentru o perioadă de 24 de ore, și urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Două persoane care se sustrag cercetărilor, sunt, în continuare, căutate de polițiști.

Imagine cu caracter ilustrativ, Antena 1.

Image