Polițiștii din Alba au confiscat țigări de contrabandă și muniție de vânătoare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din Alba au descins în cinci locații din Blaj și Jidvei, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă. Au fost găsite peste 9.500 de țigarete, provenite din contrabandă, dar și muniție pentru arme de vânătoare și autoapărare, deținută în mod ilegal. O persoană a fost reținută.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Alba publicației Alba24, joi s-au efectuat cinci percheziții, în municipiul Blaj și în comuna Jidvei, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă.
Din primele cercetări a rezultat că, în perioada mai – august 2019, 4 persoane (doi bărbați și două femei), cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, ar fi comercializat, pe raza municipiului Blaj și a comunelor limitrofe acestuia, țigări de contrabandă.
Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au descoperit 9.580 de țigarete provenite din contraband, care ar fi urmat să fie comercializate.
La locuința unei femei de 46 de ani, din Jidvei, polițiștii au găsit 141 de cartușe de arme, deținute în mod ilegal.

Țigările de contrabandă și muniția au fost confiscate.
Față de femeia de 46 de ani, din Jidvei a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Image