Trei fetițe au fost bătute cu biciul de tatăl lor. Agresorul a fost arestat preventiv

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din comuna Stremț, județul Alba, care și-a bătut cele trei fiice minore a fost reținut de poliție. Potrivit Alba24.ro, va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Luni, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Geoagiu de Sus, comuna Stremț, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Duminică seara, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

Porivit sursei citate, în urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele trei minore ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru vindecarea leziunilor suferite vor fi necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și a fost audiat, iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Acesta să fie prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursă foto ziare.com.

Image