fbpx

Trei fetițe au fost bătute cu biciul. Tatăl agresor a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv

Image
Image

Constantin Muntean, un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Stremț, județul Alba, care și-a bătut cele trei fiice minore cu biciul, a fost trimis în judecată pentru violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorilor.

Potrivit Alba24, dosarul a fost înregistrat în marți, 21 august, pe rolul Judecătoriei Aiud, dar încă nu a primit un termen de judecată.
Vineri, 23 august, magistrații vor decide dacă bărbatul va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, măsură care a fost luată în data de 30 iulie.

Cele trei minore în vârstă de 6, 8 și 11 ani au fost lovite crunt de către tatăl lor, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Copilele au fost lovite pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă cu biciul și pe față. 

Potrivit sursei citate, la sfârșitul lunii iulie polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse cele trei fetițe, s-au sesizat din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

Primele investigații au relevat faptul că fetițele au fost biciuite de tatăl aflat sub influența băuturilor alcoolice. Micuțelor le-au fost necesare 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor provocate de porintele violent. Însoțite de mama lor, ele au fost internate într-un centru maternal din Alba Iulia.

Sursă foto Alba24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.